Компания Вашимидж
Оформление фасадов и интерьера
NEW: Вимоги до вивіски офісу приватного виконавця

Офіси приватних виконавців повинні стати безбар’єрними.

Діяльність приватних виконавців в Україні регулюється також Наказом Мінюста від 15.11.2016 за  № 3238/5  "Про затвердження Положення про офіс приватного виконавця".

Так, до початку здійснення діяльності приватний виконавець зобов’язаний організувати офіс у межах виконавчого округу.

Офіс приватного виконавця повинен забезпечувати належні умови для здійснення діяльності приватного виконавця, прийому відвідувачів, зберігання, у тому числі у сейфі, документів, печаток, штампів, ТМЦ та архіву приватного виконавця, збереження професійної таємниці та бути захищеним від несанкціонованого проникнення.

Інформація про офіс приватного виконавця вноситься до Єдиного реєстру приватних виконавців Україниа, а саме:

1) поштова адреса офіса;

2) номер телефону, номер факсу офіса;

3) адреса електронної пошти;

4) номер мобільного телефону приватного виконавця.

А також, офіс приватного виконавця повинен бути обладнанний інформаційною вивіскою.

Біля входу до офіса розміщується графік роботи приватного виконавця (інформація щодо часу початку та закінчення робочого дня, часу обідньої перерви, вихідних днів) та графік прийому відвідувачів, якщо він відмінний від графіка роботи.

24.12.2021 року набрав чинності наказ Міністерства юстиції України «Про внесення змін до Положення про офіс приватного виконавця» від 10 грудня 2021 р. № 4441/5, згідно якого під час організації офіса приватним виконавцем повинні бути створенні умови для забезпечення рівних прав та можливостей осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення:

Вивіска з інформацією, графік роботи та графік прийому відвідувачів, якщо він відмінний від графіка роботи, дублюються рельєфним літерно-цифровим або рельєфно-крапковим шрифтом (шрифтом Брайля).

Розміри можуть змінюватися

Для виконання данної вимоги встановлено термін 6 місяців з моменту набрання чинності данного наказу.

Спеціалістами VASHIMAGE був розроблений дизайн вивіски зі дублюванням необхідної інформації (ПІБ, графіки роботи) шрифтом Брайля згідно з усіма законодавчими вимогами.

Таблички, вивіски "Приватний виконавець" можуть бути виготовлені з різних матеріалів з використанням різних технік нанесення інформації, ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ ВИВІСКИ ЗІ ШРИФТОМ БРАЙЛЯ.

Як зробити замовлення вивіски приватного виконавця?

Крок перший. Заповніть форму замовлення:

E-mail замовника (для узгодження макета)*:
Телефон замовника*:
Розміри текстової частини:
Размеры тактильной части:
* Натискаючи на кнопку Ви погоджуєтесь з обробкою Ваших персональних даних
 

Крок другий. Очікуйте дзвінка оператора, який узгодить з вами усі подальші дії по підготовці макету, виготовленню та розрахунку за вивіску

Просмотров: 588 | Теги: офіс приватного виконавця, вимоги до приміщенння офісу, вивіска приватного виконанавця, шрифт Бралля
У ВАС ЗАЛИШИЛИСЬ ПИТАННЯ?
Наши спеціалісти готові надати відповіді на них. Будемо раді обговорити ваш проєкт!
ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ
Наш менеджер зв’яжеться з Вами протягом 1 години